Antena Căutare

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dornici să-și ia revanșa în seara aceasta, după 5 amulete câștigate de Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu: „E o frustrare foarte mare!”. Lupta pentru amulete în noul sezon Chefi la cuțite este mai aprinsă ca oricând.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dornici să-și ia revanșa în seara aceasta, după 5 amulete câștigate de Cătălin Scărlătescu Galerie
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dornici să-și ia revanșa în seara aceasta, după 5 amulete câștigate de Cătălin Scărlătescu | Antena 1

După 5 confruntări câștigate de Cătălin Scărlătescu, ceilalți doi Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se declară pregătiți să-și ia revanșa în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Întrecerea este cu atât mai aprigă cu cât jocul pentru amuletă din ediția anterioară a emisiunii a stârnit un război între jurați.

„Voi depăși situația când consider eu de cuviință”, a punctat Sorin Bontea.

„E o frustrare foarte mare. Și eu, și Bontea avem, de departe, din punct de vedere tehnic, cele mai bune farfurii și nu câștigăm”, a declarat Florin Dumitrescu.

Lupta nu va fi ușoară, întrucât provocarea lansată de Gina Pistol va fi una care va cere precizie, înainte de toate. Iar amuleta pusă în joc este una cu greutate.

„Cam pierzi proba la amuleta asta, dacă e folosită împotriva ta”, a comentat Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru amuletă

Nea Mărin este cel care va decide câștigătorul în această seară la Chefi la cuțite

Situația va fi complicată și în privința jurizării, degustătorul invitat dovedindu-se mai dificil decât se așteaptă Chefii: Nea Mărin este cel care va decide câștigătorul în această seară. Cât despre Chef-ul care ocupă al patrulea banc de lucru, acesta este finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea, Alex Bălan.

„Mă bucur că a progresat și abia aștept să gătesc alături de el”, a declarat Chef Bontea.

De partea cealaltă, ringul preselecțiilor aduce preparate surprinzătoare și povești impresionante. Dintr-o adolescentă rămasă pe străzi, după ce și-a pierdut mama, iar tatăl a abandonat-o, Cătălina Ioniță a ajuns un bucătar cu experiență în restaurante din străinătate. Revenită în țară, a decis să-și continue aici cariera culinară, iar dorința de a-i impresiona pe Chefi face parte din acest parcurs.

„Nu-mi cunosc părinții, mama mea s-a sinucis când eram foarte mică și tatăl m-a abandonat. Am dormit și în parc, și în scări de bloc. Îmi era frică, fiind o fată singură, pe străzi. Am cerut ceva de muncit aproape din ușă-n ușă.”, a dezvăluit Cătălina.

Întreaga ei poveste tulburătoare și verdictul primit din partea juraților, dar și decizia lui Nea Mărin la jocul de amuletă vor fi descoperite de telespectatori în ediția Chefi la cuțite din această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Care a fost verdictul lui Răzvan Fodor. Cine a câștigat jocul de amuletă

Cât costă ciorba de miel preparată de chef Cătălin Scărlătescu. Conținutul e suficient pentru întreaga familie de Paște... Florin Dumitrescu, surpriză de proporții în culisele de la Chefi la cuțite. Cum l-au surprins soția și fiicele sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x