Antena Căutare

Sorin Bontea, videoclipul amuzant la care prietenii virtuali au râs în hohote. Prin ce peripeție a trecut

Sorin Bontea și-a amuzat prietenii din mediul online cu un videoclip de-a dreptul savuros, care i-a făcut să râdă în hohote.

Sorin Bontea in tunica neagra si zmabeste Galerie
Sorin Bontea și-a amuzat prietenii din mediul online cu un videoclip de-a dreptul savuros

Sorin Bontea se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari de la noi din țară, având în prezent aproximativ șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Aceasta a atras simpatia publicului prin caracterul său inedit și cu talentul său remarcabil în arta culinară.

Deși nu își expune prea mult viața personală pe micile ecrane ale telespectatorilor, chef Sorin Bontea își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața sa. Modul său amuzant de a reacționa în anumite situații îi încântă pe urmăritorii săi, care îl felicită pentru pozitivitate și simțul umorului.

Citește și: Sorin Bontea a învățat să cânte la chitară. Ce piesă a interpretat și cum s-a descurcat

De curând, îndrăgitul jurat al emisiunii "Chefi la cuțite" a publicat pe rețelele sociale un videoclip savuros, care a adus zâmbetul pe fețele celor care îl urmăresc.

Sorin Bontea, videoclipul care i-a făcut pe prietenii virtuali să râdă în hohote

Chef Sorin Bontea încântă telespectorii în fiecare duminică, luni și marți cu aparițiile sale impecabile și de-a dreptul savuroase din cadrul show-ului culinar "Chefi la cuțite", însă și pe rețelele sociale este la fel de plin de viață și pus pe glume, drept dovadă stau postările sale amuzante de pe Instagram.

Aceasta s-a filmat în timp ce le prezenta oamenilor din mediul online una dintre peripețiile sale, care l-a amuzat copios și pe el, mai exact, faptul că dimensiunea plantelor pe care le-a cumpărat era una la care nu se aștepta, iar pentru a le transporta a fost nevoit să folsească trapa mașinii.

Citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” are un frate celebru! Cine este și cum arată Daniel Bontea

Videoclipul i-a făcut pe internauți să râdă cu gura până la urechi și a strâns în cateva zile 211.000 de vizualizări, 25.000 de aprecieri și foarte multe comentarii.

"Socoteala de acasă nu se potrivește cu aia din târg. Îmi ies plantele afară din mașină. Așa se transportă!", a spus Sorin Bontea în clip, vizibil amuzat de situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile prietenilor virtuali au apărut imediat. Aceștia s-au amuzat copios de problema pe care a întâmpinat-o juratul emisiunii "Chefi la cuțite" și i-au spus în glumă că se putea mult mai rău de atât.

"E bine că ai trapă, te gândeai tu când ai luat mașina că așa îți va folosi? Bine că nu plouă!" sau "Râsul inconfundabil! Ți-a rămas mașina mică, chef", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care îl apreciază și și-au dorit să aducă un zâmbet pe fața lui Sorin Bontea.

Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui

Celebrul băcătar a vorbit în cadrul unui interviu acordat lui Mihai Morar despre una dintre cele mai amuzante momente trăite alături de soția sa.

„Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții.

Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort. Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână. Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel. Mamă...Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas”, a povestit Sorin Bontea în cadrul unui episod al pocastului realizat de Mihai Morar pe Youtube.

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut ju... Chefi la cuțite – lider de audiență. Costi Ioniță îi surprinde astăzi pe chefi cu un preparat sănătos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x