Antena Căutare

Sorin Bontea a învățat să cânte la chitară. Ce piesă a interpretat și cum s-a descurcat

Sorin Bontea și-a surprins prietenii virtuali cu un "concert" pe cinste din propria sufragerie, unde a cântat la chitară într-un mod de-a dreptul excepțional.

Sorin Bontea in tunica neagra Galerie
Sorin Bontea și-a surprins prietenii virtuali cu un "concert" pe cinste din propria sufragerie, unde a cântat la chitară | Instagram

Sorin Bontea se numără printre cei mai îndrăgiți bucătari din România, care a impresionat publicul cu talentul său inedit în arta culinară și cu spiritul său glumeț. Acesta a ajuns rapid la inimile telespectatorilor și s-a făcut apreciat încă de la prima apariție televizată.

Renumitul bucătar al show-ului culinar "Chefi la cuțite" și-a surprins prietenii din mediul online cu un "concert" de-a dreptul spectaculos, chiar din propria casă. Cei 680.000 de urmăritori de pe Instagram au rămas cu gura căscată atunci când l-au auzit cum cântă la chitară.

Cum a cântat Sorin Bontea o piesă renumită la chitară

Chef Sorin Bontea este o prezentă deosebită și bucură sufletul, cât și papilele gustative ale oamenilor atunci când se află prin preajmă. Acesta gătește cele mai delicioase preparate, însă foarte puțini știau că este pasionat și de muzică.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Se pare că printre talentele sale ascunse de numără și cântatul la chiară, activitate pe care o practică cu cea mai mare pasiune, iar acest lucru este foarte evident din ultimul videoclip încărcat pe rețelele sociale.

Recent, faimosul bucătar s-a lăsat filmat în timp ce interpreta piesa "Tennessee Wiskey" la chitară, însă modul remarcabil în care a cântat-o a atras toată atenția prietenilor din mediul virtual, chiar și a mai multor vedete de la noi din țară.

Citește și: Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe. Imaginea care a stârnit zeci de reacții în jurul renumitului bucătar de la „Chefi la cuțite”

Alături de filmulet, Sorin Bontea a adăugat și o descriere în care le mărturisește fanilor că îi place să încerce lucruri noi. "Învățăm ceva nou și la 50+ 😁 Sper să recunoască cineva piesa", a spus el.

În doar câteva ore, videoclipul a strâns mai bine de 58.000 de vizualizări și o mulțime de comentarii din partea oamenilor care și-au dat seamă ce melodie a interpretat celebrul bucătar al show-ului "Chefi la cuțite".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei care au rămas uimiți de abilitățile săle în domeniul muzical și au ținut să îi comenteze la filmuleț, au fost Răzvan Fodor, Florin Ristei, dar și Adda, care i-a apreciat modul unic de a cânta la chitară.

"Tăticu bluesman!!!", i-a comentat partenerul său de la Asia Express, Răzvan Fodor. "Bontea cântând la chitară 😩 Clar, mai vrem!" sau "Sună chiar bine, faci progrese! Chef-ul meu preferat.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Sorin Bontea a ținut să le mulțumeasc celor care și-au făcut timp și i-au transmis cele mai frumoase cuvinte printr-un comentariu. "Pentru toti cei care ați recunoscut piesa (Tennessee Wiskey): mi-ați făcut seara mai frumoasă!", a spus celebrul bucătar.

Citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de cântat și fanii au rămas mască! Ce voce are acesta

La începutul videoclipului, chef Sorin Bontea a ținut să menționeze faptul că este a 40-a încercare de a înregistra, iar acest lucru se resimte la nivelul degetelor sale. "Poate îmi iese de data asta, cine știe, dar nu mă las!", a mai adăugat el.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x