Antena Căutare

Ștefan Alex Godja a pregătit o farfurie ce l-a enervat la culme pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Ștefan Alex Godja este unul dintre concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ștefan Alex Godja a pregătit o farfurie ce l-a enervat la culme pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Ștefan Alex Godja, concurent în sezonul 8 al mieisunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ștefan Alex Godja este unul dintre concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” care au reușit să facă senzație cu preparatul prezentat!

Concurentul are 19 ani și este de meserie bucătar. În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, Ștefan Alex Godja a dezvăluit faptul că, pentru el, o farfurie trebuie să aibă un aspect frumos și o anumită înălțime, adică ingredientele trebuie să se așeze într-o anumită armonie.

Ștefan Alex Godja a stârnit discuții aprinse între jurații emisiunii Chefi la cuțite

Așadar, deși este tânăr și încă la început de drum, tânărul știe exact ce vrea și este destul de exigent și perfectionist.

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

Ștefan Alex Godja a pregătit o rețetă deosebită de costițe de berbecuț cu piure de sparanghel și piure de cartof dulce, în speranța că farfuria sa va „stinge lumina” juraților emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ban

da a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut parte de o surpriză de zile mari, în ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Ce mă enervează rău de tot la farfuria asta e faptul că piureul de sparanghel e apos. Singura chestie care are gust e piureul de cartof dulce. Mă enervează maxim farfuria asta”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de exigent.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

Apoi, ușile s-au deschis și Ștefan Alex Godja și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” cu niște cadouri speciale pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Am aflat apoi mai multe detalii despre viața tânărului, despre cum a ajuns să fure haine în Milano, despre anturajele în care a fost și despre cum pasiunea sa pentru gătit l-a adus pe drumul cel bun în viață.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit... Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x