Antena Căutare

„Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

După ce a pregătit trei tipuri de supă de roșii, din regiuni diferite ale României, Caius Ovidiu Merșa a așteptat cu sufletul al gură degustarea și jurizarea de la „Chefi la cuțite”!

„Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite” Galerie
Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul a ales să pregătească în ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” trei rețete diferite de supă de roșii, cu dedicație specială pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De fapt, Caius Ovidiu Merșa a fost atât de atent la fiecare detaliu al preparatelor sale încât a ales chiar și câte un parfum special și o lingură potrivită pentru fiecare jurat în parte”!

Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante în emisiunea Chefi la cuțite

„Faptul că am venit aici pentru mine este extraordinar. Vreau să trec mai departe fiindcă am foarte multe lucruri de spus și am foarte multe lucruri de învățat. Aș sta numai cu carnețelul după chefi și i-aș bate la cap toată ziua, ca să-mi spună anumite lucruri. Nu prea ai de la cine altcineva să înveți”, a mărturisit concurentul, cu puțin timp înainte ca banda să meargă și farfuriile sale să ajungă la degustare.

citește și: Caius Ovidiu Merșa a pregătit trei supe, cu dedicație specială pentru jurații „Chefi la cuțite”

Apoi, plin de nerăbdare, Caius Ovidiu Merșa a așteptat degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ușile s-au deschis și concurentul a ajuns în fața celor trei jurați. Fericit că îi cunoaște, Caius Ovidiu Merșa a povestit detalii incredibile din trecutul său.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

„În 2016 am făcut un infarct cu niște complicații. Am murit de multe ori. Am început să am dureri în piept și să nu mai văd bine. Am ajuns la Urgențe și de acolo nu-mi amintesc decât faptul că aveam dureri. Cam după câteva zile am făcut tahicardie ventriculară foarte des, am fost resuscitat până la epuizare. Am fost dincolo, și prin dincolo nu mă refer la străinătate. Am fost readus de mai multe ori înapoi”, a dezvăluit Caius Ovidiu Merșa.

citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

„Dincolo este urât, am venit cu frică înapoi, am venit urlând înapoi”, a mai explicat concurentul, după ce chefii l-au întrebat cum este dincolo.

Am aflat apoi povestea parfumului, a supelor și nu numai! Pentru cele trei supe pregătite, Caius Ovidiu Merșa a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Caius Ovidiu Merșa a pregătit trei supe, cu dedicație specială pentru jurații „Chefi la cuțite”... Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x