Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chefii au gătit tapas de lux! Cătălin Scărlătescu, lider la amulete, a ales să facă tataki, camembert prăjit cu miere, ficat de gâscă, mini burger, curmală cu brânză și bacon, crevete cu chorizo și numeroase alte delicii, în total vreo șapte minunății culinare.
Chef Marian Cernat a degustat preparatele de la Chefi la cuțite
Sorin Bontea a făcut cinci tapasuri, conținând salată de caracatiță, ou umplut, chili con carne, salată thai și saganaki, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit ou carbonara, tartar de vită, doradă cu aioli, creveți și tataki.
„Oricum e dificil fiindcă știu că unul o să fie fericit și doi nu o să fie fericiți. Nu mă interesează a cui e farfuria, mă interesează doar ce e în farfurie și gustul”, a dezvăluit chef Marian Cernat.
citește și: Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat
Ce părere a avut invitatul special din ediția 13, la degustarea probei pentru amuletă?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Chefii i-au demonstrat lui Ionuț Căleican ce matematică există în bucătărie... Sorin Bontea și-a pus ochelari la „Chefi la cuțite”! Ce a văzut în farfurie...