Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Ce bonus special aduce amuleta 7

În ediția 7 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au întâlnit în bucătărie pentru o nouă amuletă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Gina Pistol a anunțat jurații că amuleta cu numărul șapte oferă posesorului său încă 15 minute de gătit, dacă este folosită.

De data aceasta, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu și-a propus să își facă un perete de amulete, iar Sorin Bontea s-a bucurat de câteva momente de meditație, ca să „ajungă la beatitudine”.

citește și: Biu Marquetti, efect magic asupra lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”. Ce ingredient și-a pus în frunte

Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Ce bonus special aduce amuleta 7

Florin Dumitrescu, la proba de amuletă de la „Chefi la cuțite”

„Astăzi, indiferent de temă, vreau să gătesc simplu, omenește și cu gust”, și-a propus Florin Dumitrescu, după ce a fost criticat și tachinat intens de către colegii săi de platou pentru faptul că preferă mereu rețetele sofisticate.

Surpriza a fost și mai mare atunci când Gina Pistol a anunțat că Simona Pope va face jurizarea, iar tema aleasă este cea de…fluide! Poate că sună extrem de simplu, dar adevărul este cu totul altul.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video