Surpriza trăită de Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, în prima zi din 2021! Ce a pățit: „E un semn”

Cătălin Scărlătescu, simpaticul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a dezvăluit fanilor săi ce semn a primit, chiar în prima zi a anului 2021!

Cătălin Scărlătescu, simpaticul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a dezvăluit fanilor săi ce semn a primit

Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ne-a ținut cu sufletul la gură timp de patruzeci și patru de ediții. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în numeroase bătălii culinare, pentru a obțține victoria.

La final, trofeul în valoare de 30.000 de euro a mers la Ionuț Belei, concurentul din echipa condusă de Sorin Bontea.

Ce semn a primit Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” în prima zi din anul 2021

Sute de concurenți s-au înscris în sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culianr din România și toți au încercat să gătească rețete delicioase, pentru a convinge juriul format din Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea că merită să meargă în etapa următoare.

citește și: În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

După etapa degustărilor pe nevăzute, concurenții aleși au trecut prin trei probe de foc în bootcamp, la finalul cărora cei trei chefi și-au ales echipele.

Au urmat apoi probe dificile și dueluri grele, iar fiecare concurent a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra pasiunea și talentul culinar.

Nouă dintre concurenți s-au calificat în semifinală și, după alte probe dificile, marele trofeu a mers la Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea.

citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

A fost cel mai lung, dar totodată și cel mai frumos sezon din istoria emisiunii „Chefi la cuțite”! În prezent, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au luat o binemeritată vacanță cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar sezonul 9 al îndrăgitului show culinar este deja în pregătire.

În prima zi din noul an, Cătălin Scărlătescu și-a uimit fanii cu un mesaj surprinzător. Acesta, aflat în Călinești (Mramureș), a filmat un curcubeu apărut pe cer și a considerat că este vorba despre un semn!

„Ditamai curcubeul la fereastra mea. Ăsta e un mesaj, e un mesaj sau ce oare e?! Hai, la mulți ani dragilor!”, a transmis îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au întârziat să reacționeze și postarea a adunat zeci de mii de vizualizări și zeci de comentarii.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” i-a adus lui Cătălin Scărlătescu un număr record de victorii în cadrul duelurilor, dar nu și victoria finală. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și ce noroc va avea acesta în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Ultimele știri