Antena Căutare

Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când au decoperit preparatul lui Emil Rengle: „Trebuie să fac poză”

Un moment cu adevărat special din ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când celebrul dansator Emil Rengle a decis să facă brioșe în culorile curcubeului, pentru a-i impresiona pe jurați!

Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când au decoperit preparatul lui Emil Rengle: „Trebuie să fac poză” Galerie
Emil Rengle a gătit brioșe la emisiunea „Chegi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Un concurent cu adevărat surprinzător din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Emil Rengle, care a decis să facă o rețetă spectaculoasă de brioșe colorate.

Tânărul a decis să facă ceva special pentru rețeta sa, așa că a făcut un ornament folosindu-se de placa de păr. a topit bomboane și astfel a adăugat un detaliu surprinzător desertului său!

citește și: Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați

Extrem de sigur de ceea ce a făcut, Emil Rengle a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și surpriza a fost atât de mare pentru cei trei jurați, atunci când au descoperit prăjitura curcubeu, încât Florin Dumitrescu a vrut să facă și o poză!

citește și: Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe toți”

„Trebuie să fac poză! De când mă roagă fetele mele să le fac așa ceva”, a dezvăluit acesta, în timp ce a fotografiat brioșele.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe to... Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x