Antena Căutare

Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când au decoperit preparatul lui Emil Rengle: „Trebuie să fac poză”

Un moment cu adevărat special din ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când celebrul dansator Emil Rengle a decis să facă brioșe în culorile curcubeului, pentru a-i impresiona pe jurați!

Emil Rengle a gătit brioșe la emisiunea „Chegi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Un concurent cu adevărat surprinzător din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Emil Rengle, care a decis să facă o rețetă spectaculoasă de brioșe colorate.

Tânărul a decis să facă ceva special pentru rețeta sa, așa că a făcut un ornament folosindu-se de placa de păr. a topit bomboane și astfel a adăugat un detaliu surprinzător desertului său!

citește și: Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați

Extrem de sigur de ceea ce a făcut, Emil Rengle a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și surpriza a fost atât de mare pentru cei trei jurați, atunci când au descoperit prăjitura curcubeu, încât Florin Dumitrescu a vrut să facă și o poză!

citește și: Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe toți”

„Trebuie să fac poză! De când mă roagă fetele mele să le fac așa ceva”, a dezvăluit acesta, în timp ce a fotografiat brioșele.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe to... Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x