Antena Căutare

Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe toți”

Surpriză de proporții în ediția 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Celebrul dansator Emil Rengle a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite”, pentru a-i impresiona pe jurați!

Emil Rengle a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mesaj special: „Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe toți” Galerie
Emil Rengle a făcut senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul în vârstă de 29 de ani a decis să pregătească la emisiunea „Chefi la cuțite” un desert de senzație pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

În timp ce a pregătit rețeta aleasă Emil Rengle a explicat că participarea la show-ul culinar are și scopul de-a transmite un mesaj.

Emil Rengle a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Am venit să transmit un mesaj cu ceea ce gătesc. În sufletul meu se află culorile curcubeului și asta vreau să le ofer celor trei chefi, pe masa. Vreau cuțitele, sunt perfecționist. Nu am venit aici ca să pierd, totul trebuie să iasă perfect.

citește și: Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați

Dacă un lucru început nu e perfect, atunci el nu există”, a dezvăluit Emil Rengle, în timp ce a pregătit rețeta aleasă de el pentru a face senzație!

„Pentru cei care nu știu, culorile curcubeului reprezintă reprezintă steagul diversității și cred că trebuie să celebrăm iubirea, fericirea, curajul de-a trăi, de-a fi liberi. Când aveam 15-16 ani simțeam că nu mă încadrez, în societatea noastră nu se vorbea despre orientarea sexuală. Am trecut prin foarte multe încercări.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când au decoperit preparatul lui Emil Rengle: „Trebuie să fac poză”

Mi-am făcut curaj și m-am declarat bisexual, valul de reacții a fost uriaș și am cunoscut România cu alți ochi. Am primit sute de mailuri de la oameni care mi-au mulțumit pentru ceea ce am făcut. Dumnezeu nu a greșit, ne-a făcut perfecți pe toți”, a mai mărturisit Emil Rengle.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate... Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când au decoperit preparatul lui Emil Rengle: „Trebuie să fac poză”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x