Antena Căutare

Tânăra speranță a deserturilor e în echipa lui Chef Scărlătescu! Ionela Mureșan a luat trei cuțite la preselecții și e gata să câștige trofeul

Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator propriu de cofetărie, iar la preselecții i-a dat pe spate pe chefi cu un mousse de ciocolată cu zmeură.

Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator propriu de cofetărie, iar la preselecții i-a dat pe spate pe chefi cu un mousse de ciocolată cu zmeură.

Deși inițial a crezut că a dat greș cu preparatul său, chefii au avut numai cuvinte de laudă pentru ea.

Vezi rețeta AICI!

Primul pas a fost făcut, cele trei cuțite! În etapa probelor eliminatorii, Ionela a mai avut o confirmare a talentului său.

Chef Scărlătescu a ales-o pentru a face parte din echipa lui. Ionela e o ”neagră” pentru care pasiunea pentru gătit e mai presus de orice. Urmează confruntările!

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Durul Nea Cocoș gătește... cu pumnii! E antrenor de box, dar a plâns când a aflat că intră în echipa roșie a lui Chef Bo... Concurentul care l-a făcut pe Scărlătescu să lăcrimeze a ajuns în echipă la Bontea! Bogdan Neacșu și-a descoperit pasiun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x