Antena Căutare

Toți o vor, dar doar unul o va avea. Amuleta numărul 4 este specială

În a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” vedetă sunt preparatele tradiționale, atât de exersate în perioada de izolare la domiciliu! Și de data aceasta, cei trei jurați se luptă pentru o amuletă prețioasă, ce poate schimba deznodământul unor bătălii culinare!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ceea ce este special la acest episod este faptul că a fost filmat la două luni față de primele trei. A intervenit carantina, chefii au stat în izolare și abia după două luni s-au reîntâlnit, pentru a continua filmările, dar în condiții mai speciale, cu atenție la măsurile de protecție!

Cu viziere, mănuși și dezinfectanul la îndemânâ, cei trei jurați din ediția 4 „Chefi la cuțite” din sezonul 8 și toți concurenții au revenit în platoul de filmare, gata de spectacol.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

„Am stat izolat în mansardă pe toată perioda filmărilor. Când le-am întrebat pe fete cine câștigă sezonul acesta mi-au zis că eu. Perfect! Acum trebuie să îndeplinesc dorința copiilor, deci trebuie să câștig”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

În bucătăria „Chefi la cuțite” s-a gătit după noi condiții, dar cu aceeași pasiune. După două luni de stat în carantină, iată că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a lupta pentru cea de-a patra amuletă din sezonul 8!

Toți o vor, dar doar unul o va avea. Amuleta numărul 4 este specială

Gina Pistol în ediția 4 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol în ediția 4 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția la bancul de lucru și a anunțat ce surpriză specială a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Poți găti alături de echipa ta jumătate de probă”.

citește și: Deși nu are mâini, Florin Buricea are două joburi, merge cu bicicleta și gătește mai bine decât mulți: „Chiar îmi pare rău acum pentru votul meu”

Când au auzit ce miză uriașă este pusă la bătaie în ediția a patra din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei au fost mai mult decât fericiți și dornici să câștige. Vă reamintim că, în prezent, Sorin Bontea are o amuletă, Cătălin Scărlătescu are două, iar Florin Dumitrescu niciuna!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Află detalii urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Chef Sorin Bontea are un look nou: „Vreau să fac părul cât al lui Dumitrescu”... „Macaroane, râd în soare aurii. Macaroane!” Bontea a cântat, și Dumitrescu a făcut pe „Petrică muncitorul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x