Antena Căutare

Trei salate delicioase au fost pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

După ce au pregătit trei rețete spectaculoase de salate, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite” din sezonul 8 pentru a degusta farfuriile și pentru a descoperi cine a gătit cel mai bine.

Trei salate delicioase au fost pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, amuleta 20 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce un bonus uriaș. Cel care o deține poate lua și poate folosi pe loc oricare dintre amuletele rivalilor săi. Cu așa miză uriașă, și proba a fost una pe măsură: salate!

Florin Dumitrescu a pregătit o salată cu pancetta și pâine prăjită cu brânză la cuptor, în timp ce Sorin Bontea a pregătit o salată Caesar cu creveți și dressing special. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a pregătit o salată cu iz thailandez, în care a pus inclusive mango.

citește și: Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu

Degustare și jurizarea va fi făcută de Adrian Mihăilescu, proprietarul unor restaurante de succes din București, așa că nu doar gustul contează, ci și prezentare!

citește și: Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au analizat atent preparatele și nu au lipsit criticile sau replicile acide dintre ei, semn că tensiunile cresc de la o ediție la alta.

Cum au arătat cele trei farfurii și cine a gătit cel mai bine dintre cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încercat să „fure” de la Florin Dumitrescu... Bucătarul Iustin Truță a vrut totul sau nimic, la „Chefi la cuțite”! „Dacă iau două cuțite nu particip la emisiune”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x