Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În această ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel care a făcut degustarea și a jurizat farfuriile pregătite de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu a fost Adrian Mihăilescu, proprietarul unor restaurante de succes din București.
De data aceasta, pentru amuleta 20 din sezonul 8 al super show-ului culinar „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari au fost nevoiți să gătească rețete cât mai gustoase de salate!
Cine a câștigat amuleta 20 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite
Sorin Bontea a ales să facă una dintre salatele sale preferate (Caesar), în care a pus creveți în loc de carne de pui.
citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”
Florin Dumitrescu și-a dorit să impresioneze și a pregătit o salată cu pancetta și pâine prăjită cu brânză, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un preparat thailandez, cu mango și numeroase alte ingrediente delicioase.
citește și: Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei luptătoare: „Mi-am văzut piciorul la doi metri de mine”
Adrian Mihăilescu a gustat atent fiecare dintre cele trei salate pregătite de bucătarii din emisiunea „Chefi la cuțite” și a decis că cel care merită amuleta 20 este Florin Dumitrescu.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”... Îți amintești de Flavia Lascu de la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”? Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”...