Antena Căutare

Un alt bucătar a fost ELIMINAT! Deja se fac pariurile pentru marele câștigător „Chefi la cuțite”

Emoțiile ating cote uriașe la „Chefi la cuțite”, fiindcă doar trei dintre cei șapte concurenți vor merge mai departe în marea finală! Și câștigătorul este doar unul! 

Emoțiile ating cote uriașe la „Chefi la cuțite”, fiindcă doar trei dintre cei șapte concurenți vor merge mai departe în marea finală! Și câștigătorul este doar unul!

Cea de-a două probă i-a pus pe concurenți într-o mare încurcătură, fiindcă au fost nevoiți să gătească farfurii de fine dining. Și ca lucrurile să fie și mai complicate, verdictul a fost dat chiar de foștii concurenți din sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”!

În finală merg doar trei dintre cei șapte rămași, iar câștigător va fi doar unul!

Cea de-a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite” le-a adus bucătarilor rămași în competiție și celor trei Chefi o surpriză uriașă! Mai exact, după finalizarea degustării, voturile juraților au arătat că un alt concurent părăsește competiția: Răzvan Constantin.

Au curs lacrimi, s-au auzit reproșuri și desigur, în aer a plutit mai mult ca niciodată tensiunea emoțiilor uriașe!

Apariții neașteptate și lacrimi de emoție! Cine îi va ajuta pe bucătari în noua probă?... Ultima bătălie din semifinala „Chefi la cuțite” trimite trei concurenți acasă! Cine sunt FINALIȘTII?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x