Antena Căutare

Un italiano vero! A lăsat Sicilia de dragul unei româncuțe! Salvo Lo Castro a gătit celor trei chefi așa cum a făcut-o pentru premierul Berlusconi și pentru Papă

La „Chefi la cuțite”, Salvo Lo Castro, un bucătar sicilian care a lucrat la Vatican și pentru însuși premierul Berlusconi, a făcut senzație!

La „Chefi la cuțite”, Salvo Lo Castro, un bucătar sicilian care a lucrat la Vatican și pentru însuși premierul Berlusconi, a făcut senzație!

Noul sezon a adus în bucătăria emisiunii bucătari profesioniști care au adus cu ei toată experiența culinară dobândită în restaurantele lumii.

Salvo a lăsat Italia și joburile exclusiviste pentru Alina, o româncă de care s-a îndrăgostit nebunește. S-a prezentat în fața chefilor ca ”un italiano vero”, iar Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au fost siguri că au de a face cu un bucătar venit din Cizmă sau cu o doamnă sau domnișoară căsătorită acolo.

Și a apărut Salvo, iar surpriza a fost una și mai mare!

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, JOS PĂLĂRIA cu mărgele c... Meșterul Manole într-ale bucătăriei: „Aș vrea cu Cătălin, că el n-a câștigat niciodată și aș vrea să câștig cu el!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x