Antena Căutare

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot!

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru coregraf, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot, căci a gătit „ca la carte” și ca în sat pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! 

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru coregraf, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot, căci a gătit „ca la carte” și ca în sat pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu!

Domnu’ primar din Șopârlița, Cristinel Neagu, a fost votat și de chefi!

A venit în concurs alături de Tușa Didina, „bucătăreasa comunei”, și însuși primarul comunei Șopârlița, și a demonstrat că știe a găti precum și a juca! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, îmbrăcat în costum popular, a fost o prezență greu de uitat în platoul „Chefilor la cuțite”.

Și ce bucate cum numai la Șopârlița găsești, a gătit! Vrem să venim și noi la spectacolele tale, dar și la masa ta, George Ghiță a lu’ Porumbelu’!

Ne primești? Să trăiești!

Tușa Didina, cea mai amuzantă bucătăreasă. Are mâini dibace, dar e bună și de gură și iute de picior!... Un italiano vero! A lăsat Sicilia de dragul unei româncuțe! Salvo Lo Castro a gătit celor trei chefi așa cum a făcut-o p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x