Antena Căutare

Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena”

Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția a patra din sezonul 9 „Chefi la cuțite” este Vasi Bistrae, venit pentru a patra oară la emisiune!

Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena” Galerie
Vasi Bistrae a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

S-a panicat, s-a retras în mașină ca să se calmeze, apoi s-a întors și a mărturisit cu lacrimi în ochi faptul că are doi copii, pe care își dorește să-i facă mândri.

Vasi Bistrae a pășit pe scenă extrem de neîncrezător și acest detaliu a fost imediat observat de jurații emisiunii „X Factor”.

Vasi Bistrae a trăit o surpriză uriașă în sezonul 9 X Factor

„Îmi doresc mult de la audiția asta și nu știu dacă o să o fac. E a patra oară când vin la X Factor, dar nu știu ce se întâmplă, când vin aici am emoții”, a dezvăluit concurentul, cu vocea aproape stinsă.

„Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena, lasă emoțiile”, l-a încurajat Ștefan Bănică.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Muzica a început, concurentul a cântat și parcă ceva magic s-a întâmplat! Au fost momente de emoție pură, iar Vasi Bistrae a făcut un spectacol savuros, atingând note și octave surprinzătoare.

La final, tânărul a fost aplaudat de jurații emisiunii „X Factor”, iar cuvintele încurajatoare au readus zâmbetul pe buze concurentului.

„Nu te-ai lăsat. Tu chiar vrei în bootcamp”, a mărturisit Loredana.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

La final, Vasi Bistrae a primit trei de „da” și șansa de-a ajunge în etapa următoare din competiție!

„Mergea atât de încet. Ziceai că parcă intră la tăiat”, a explicat Florin Ristei, care a ales să î idea acestuia un vot de „nu”, pentru a-l ambiționa și maim ult!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Apollo și Artemis Evanghelos au adus însorita Grecie pe scena „X Factor”! Frații au dat lecții de dans pentru Delia și L... Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x