Antena Căutare

Victor Chivu de la „Chefi la cuțite” are un food truck cu muzică și mâncare cubaneză! Ce a dezvăluit concurentul

În ediția 20 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” l-am cunoscut pe Victor Chivu, un antreprenor care a decis să urmeze sfatul iubitei și să vină la emisiune cu un preparat menit să-i reflecte din plin abilitățile de  bucătar.

Victor Chivu de la „Chefi la cuțite” are un food truck cu muzică și mâncare cubaneză! Ce a dezvăluit concurentul Galerie
Victor Chivu, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul a dezvăluit că, pentru el, „Chefi la cuțite” este o experiență bună, pe care și-a dorit s-o încerce. Astfel, încurajat de iubita sa pe care a cucerit-o la un festival de mâncare, Victor Chivu și-a luat inima în dinți și a decis să demonstreze celor trei jurați ai show-ului cât de bine știe să gătească.

În timp ce a pregătit o rețetă specială de Seviche, un preparat peruan, concurentul a povestit faptul că a lucrat în restaurante sud-americane și, la un moment, după ce a văzut un documentar, s-a îndrăgostit de ritmurile muzicii cubaneze.

Victor Chivu de la Chefi la cuțite are un food truck cu mâncare cubaneză

„Undeva prin 2004 am văzut un documentar și m-am îndrăgostit. Trăind în Spania la acea vreme mi-a fost ușor să mă apropii de comunitatea latină de acolo. Apoi am văzut un film inspirational numit „Chef”, e legat de ceea ce fac eu și atunci m-am decis că gata, asta trebuie să fac. Și din 2017 asta fac”, a mărturisit Victor Chivu, deținător al unui food truck cu preparate cubaneze.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Deși rețeta de ceviche cu sos de citrice durează în jur de douăzeci de minute ca să fie gata, emoțiile au fost compleșitoare pentru concurent și acesta a terminat mult mai greu preparatul. Nici greșelile nu au lipsit, dar Victor Chivu a sperat că farfuria sa va obține totuși cuțitele celor trei chefi.

citește și: Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei luptătoare: „Mi-am văzut piciorul la doi metri de mine”

După ce au degustat mâncarea, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit mai multe detalii despre concurentul pasionat de Cuba.

După ce a aflat ce greșeli a făcut în farfurie, Victor Chivu a aflat și verdictul: cu două cuțite, tânărul a primit șansa de-a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Felea – show de zile mari în platoul Chefi la cuțite. Ediția de luni a fost lider de audiență pe toate segmentele d... Amuleta 20 de la „Chefi la cuțite” i-a surprins pe jurați! „Dacă o câștigi ai două amulete, de fapt”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x