Antena Căutare

Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei luptătoare: „Mi-am văzut piciorul la doi metri de mine”

Plină de emoții, Stela Bizdu a decis să participe în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-și testa limitele. Povestea sa de viață i-a emoționat pe jurați și tânăra a oferit o adevărată lecție de viață.

Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei luptătoare: „Mi-am văzut piciorul la doi metri de mine” Galerie
Stela Bizdu, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Stela Bizdu a dezvăluit la emisiunea „Chefi la cuțite” că pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o după ce s-a căsătorit și a avut șansa să stea singură în bucătărie.

Provenind dintr-o familie numeroasă, aceasta nu „a avut loc” la gătit atunci când era mai mică, fiindcă mama acesteia se ocupa de tot.

Stela Bizdu i-a emoționat pe jurații Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale

Cu o rețetă surprinzătoare de papanași de dovlecei cu smântână și dulceață de coacăze, tânăra a sperat că va reuși să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: O campioană la bikini fitness i-a speriat pe jurații „Chefi la cuțite” cu un desert „țepos”

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” au degustat preparatul și au fost extrem de surprinși de ceea ce au descoperit în farfurie.

Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei bucătari. Stela Bizdu a dezvăluit apoi ce poveste emoționantă de viață are și cum a ajuns să fie un model de motivație pentru numeroase persoane.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

„Am avut un accident stupid acum doi ani. Eu parcasem paralel cu troturarul și o mașină a intrat în mine, cumva a venit perpendicular, a pierdut controlul, a intrat în mine când mă pregăteam să cobor. Mi-a prins piciorul între pragul ușii și portieră și mi l-a retezat pe loc. Am văzut totul, mi-am văzut piciorul la doi metri distanță. Eram în mașină cu sora mea, cele două nepoțele și copilul meu. Mama era pe trotuar. Toată familia a intrat în consiliere psihologică”, a povestit concurenta, spre surprinderea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, între Stela Bizdu și cei trei chefi a urmat un dialog savuros, presărat cu glume și numeroase detalii inedite. La final, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

O campioană la bikini fitness i-a speriat pe jurații „Chefi la cuțite” cu un desert „țepos”... Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, gătesc împreună la Chefi la cuţite. Ediția de marţi a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x