Antena Căutare

Vlad Vicol a venit să-şi prezinte conceptul culinar "Bun Burger" la Chefi la cuţite!

Vlad Vicol este project manager la o multinaţională din Timişoara şi a venit să-şi prezinte conceptul culinar "Bun Burger" la Chefi la cuţite!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Vlad Vicol este project manager la o multinaţională din Timişoara şi a venit să-şi prezinte conceptul culinar "Bun Burger" la Chefi la cuţite!

„Mergând prin toate barurile din Timișoara și încercând să găsim un burger bun, n-am găsit efectiv nicăieri, adică nu pe gustul nostru. Ne-am gândit în seara aia să facem noi un burger mai bun, a fost ca o provocare.” , a declarat Vlad Vicol.

Vlad Vicol a venit să-şi prezinte conceptul culinar "Bun Burger" la Chefi la cuţite!

Un grup de șapte oameni gătesc un burger inedit, cu care au reușit să impresioneze timișorenii. „Este Bun Burger pentru că este bun”

A venit la Chefi la Cuțite pentru a-i arăta unuia dintre chefi că se pricepe mai bine la burgeri. „Ăsta e și scopul să-i arăt lui chef Scărlătescu că fac burgeri mei sunt mai buni ca ai lui. Vreau să îl supăr puțin.”

Citește și: Burger de vită cu bacon, cașcaval, dulceață de ceapă și maioneză

Vlad Vicol a gătit doi burgeri cu care dorește să îi impresioneze pe cei trei chefi.

Chef Florin Dumitrescu, schimbare uriașă de look! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite: „Zici că am 16 ani..... Pavel Gheorghe a venit să gătească ca-n armată la Chefi la Cuţite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x