Antena Căutare

De ce e bine să nu arăți nimănui rochia de mireasă înainte de nuntă. Ce a pățit o mireasă

Nicole Pellegrino de la podcastul Betches Brides Podcast le sfătuiește pe toate femeile care își doresc să fie mirese să nu arate nimănui rochia înainte de nuntă. Iată care sunt motivele.

Femeie imbracata in rochie de mireasa
De ce e bine să nu arăți nimănui rochia de mireasă înainte de nuntă. Ce a pățit o mireasă | Shutterstock

Dacă ești pe cale să devii soția cuiva, să îți ții rochia de mireasă departe de ochii tuturor curioșilor s-ar putea să fie cel mai bun lucru pe care îl faci cu ocazia acestui mare eveniment din viața ta. Pentru liniștea ta proprie.

Motivele pentru care ar fi bine să nu arăți nimănui rochia de mireasă înainte de nuntă

Nicole Pellegrino, co-moderatoare a podcastul-ului Betches Brides Podcast susține că e mai bine să nu arăți nimănui rochia de mireasă înainte de nuntă și a enumerat motivele într-un filmuleț publicat pe TikTok-ul personal.

Ea a declarat că unul dintre marile ei regrete când a fost mireasă a fost că a arătat piesa vestimentară mai multor persoane înainte de ziua cea mare.

Nicole Pellegrino a spus: „Nu arăta nimănui rochia ta de mireasă. Eu am arătat-o tuturor celor care au vrut să o vadă. Nu glumesc. Fie că era vorba de prieteni, o rudă îndepărtată, un coleg de muncă, împărtășeam fotografii cu rochia mea cu toată lumea și îmi pare rău. Oamenii nu se pricep să mintă oricât de mult se străduiesc. Dacă nu sunt încântați de ceea ce văd, o să se vadă pe fața lor acest lucru”.

Ea a continuat: „Așa că, indiferent dacă îți place la nebunie rochia și te simți foarte bine în ea, toate aceste opinii pe care le primești o să se strecoare în subconștientul tău și o să îți altereze propria opinie despre ea. În schimb, dacă vrei neapărat să faci asta, ia cu tine cel mult trei oameni în care chiar ai încredere și mergi la shopping cu ei și cere-le sincer doar lor opinia”.

„Arată-le doar lor rochia! În așa fel, în ziua cea mare, o să fie o surpriză pentru multă lume, toate domnișoarele de onoare o vor vedea pentru prima dată. O să fie special și nici nu mai ai de-a face cu toate opiniile posibile”.

Clipul scurt, de doar 58 de secunde, în care tânăra face toată această mărturisire, a adunat aproape 400.000 de vizualizări. Mai multe femei care au fost mirese sau care urmau să fie au susținut că Nicole are dreptate 100%.

Cineva a spus: „Și eu pățesc la fel. În ultimele săptămâni mi-am făcut atât de multe gânduri despre rochia mea de mireasă tocmai din cauza părerilor celor din jurul meu”.

Nicole Pellegrino a mai declarat pentru Fox News că femeile trebuie mai țină cont de câteva sfaturi.

„Tu și partenerul/partenera ta vă iubiți așa că, într-un final, doar de opiniile voastre trebuie să țineți cont. Și acum pe bune, un partener care te iubește cu adevărat te iubește în orice te-ai îmbrăca, așa că singura părere reală de care trebuie să ții cont este a ta. Odată ce te decizi asupra vestimentației tale, rămâi fermă pe poziție. Nu te mai duce pe Instagram sau pe Pinterest să cauți și alte modele, pentru că asta o să te facă să te gândești: Poate ar trebui să încerc și așa ceva. Ți-ai ales rochia inițială cu un motiv, așa că mergi pe instinct”.

Ea a mai spus: „Ține minte că despre tot ceea ce faci, oamenii din jurul tău vor avea o părere, mai ales cu tot ce reprezintă social media în ziua de azi. Dacă încerci să iei o rochie doar ca să faci pe plac celorlalți, tu o să sfârșești nefericită. Alege o rochie care se potrivește cu personalitatea, stilul și cu gusturile tale. Oricum, tot vor fi persoane care vor comenta pe acest subiect, ignoră-i”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x