Antena Căutare

De ce există mereu o fundiță pe lenjeria intimă feminină. Explicația la care nimeni nu s-ar fi gândit

În general, lenjeria intimă feminină are o fundiță de mici dimensiuni, pusă în zona elasticului, pe mijloc. Se pare că acest mic detaliu are în spate o întreagă poveste, însă puțini cunosc explicația.

corpul unei femei ce poarta lenjerie intima Galerie
S-a aflat de ce lenjeria intimă feminină are o fundiță în partea din față | sursa foto: Shutterstock

Cu siguranță ai observat faptul că multe dintre piele de lenjerie intimă au o mica fundiță în partea de sus, pe banda unde se află elasticul,. Chiar dacă primul gând ar putea să fie că acest mic detaliu are rol decorativ, recent s-a aflat de ce producătorii aleg să pună pe majoritatea modelelor de chiloți o fundiță.

De ce piesele de lenjerie intimă pentru femei au o fundiță în zona de mijloc a elasticului

În general, atunci când o femeie cumpără lenjerie intimă, alege un produs sau altul în funcție de preferința pentru material, culoare, model, elasticitate sau confort. Chiar dacă acestea sunt cele mai importante detalii la care se uită o clientă, în mod cert numeroase persoane au observat și că multe dintre produse au o mică fundă în partea din față , pe mijloc. De ce există acesta detaliu?

Citește și: De ce ar trebui să pui șervețele sau prosoape de hârtie în frigider. Vei vedea imediat efectele

Un utilizator al celebrei platforme Reddit a dorit să descopere explicația și nu mică i-a fost surpriza atunci când a aflat răspunsul.

„ De ce mulți chiloți au o fundiță în mijloc, în partea din față? De unde vine această tradiție?”, a fost întrebarea adresată internauților, iar răspunsurile nu au întârziat să apară.

Se pare că totul a început într-o vreme îndepărtată, atunci când au fost inventați chiloții. Atunci, elasticul nu era folosit pentru ca piesa de lenjerie intimă să stea mai bine pe corp, așa că oamenii din timpurile respective prindeau chiloții de corp cu un șnur sau pamblică, pe care o legau cu o fundă în partea din față, de obicei pe mijloc.

Citește și: De ce nu e bine să lăsăm vasele murdare la înmuiat în chiuvetă. Ce spun specialiștii

„Mereu m-au enervat aceste fundițe de pe chiloți, dar am învățat să le ignor în timp. Este totuși interesant să afli de ce există acest detaliu pe lenjeria intimă”, a fost unul dintre comentariile internauților care au dorit să afle răspunsul la această dilemă, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Alt utilizator Reddit a explicat faptul că lenjeria intima feminină a fost decorată în zona din față cu o fundiță pentru a ajuta doamnele să știe care e partea din față și care e partea din spate, mai ales într-o vreme în care hainele nu aveau etichete.

În zilele noastre însă, fundița de pe lenjeria intima feminină are mai degrabă doar rol decorativ.

De ce nu e bine să pui folie de aluminiu pe aragaz. Te ajută să menții curățenia, dar te supui mai multor pericole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x