Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

AntenaPlay este cea mai performanta platforma romaneasca de content video!

AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile integrale produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice device

5,2 milioane de ore de vizionare pe fluxurile de live a insumat in 2019 AntenaPlay, cea mai activa si eficienta platforma de video-content romaneasca. Cu up-date-uri moderne, user-friendly, pe toate aplicatiile de smart TV si telefonie mobila, AntenaPlay a trecut in 2019 pragul de 2 milioane de utilizatori activi, care au consumat nu mai putin de 20 de milioane de ore in sistem VOD (video on demand).

Platforma AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile integrale produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice device, la o calitate premium.

Top 5 cel mai vizionate emisiuni in 2019 pe AntenaPlay:

1. Insula Iubirii

2. Sacrificiul

3. iUmor

4. Asia express

5. Chefi la cutite

“Cand vorbim de AntenaPlay nu trebuie sa fim modesti. O platforma premium, dezvoltata in-house de Digital Antena TV Group, care rivalizeaza cu platforme de zeci de milioane de euro, echipa noastra de dezvoltare, coordonata de Robert Popescu, fiind de felicitat. Avem planuri frumoase si pe 2020”, a declarat Augustin Roman, head of digital Antena TV Group.