Fructul oprit

MIERCURI | ora 20.00

Actrița Michaela Prosan nu a avut mereu look-ul din „Fructul oprit”! Blondă și cu părul scurt, pare altă persoană. Fanii: „Ești o apariție deosebită!”

 
+2 click pentru
galerie

Actrița Michaela Prosan, cea care dă viață personajului Sonia Caragea, fostă Baicu Popovici, este o tânără extrem de rafinată și elegantă. Personajul ei știe să-și pună în valoare frumusețea. Însă, diva nu a avut mereu look-ul din „Fructul oprit”, părul lung și șaten.

Michaela Prosan și Petru Păun, dezvăluiri din culisele serialului “Fructul oprit”

Michaela a optat în trecut pentru o nuanță de blond platinat care o prindea la fel de bine! Actrița nu ezită să joace cât mai multe roluri care-i pun în evidență talentul. Și chiar dacă „Fructul oprit” este de abia la al cincilea episod, Michaela a cucerit deja mulți telespectatori. Și nici nu ar avea cum fi altfel!

FRUCTUL OPRIT: În film, personajul interpretat de ea - Sonia Caragea, fostă Baicu Popovici - are un aer misterios, pare mereu reținută și nu lasă niciodată să se vadă ce simte cu adevărat. Fire independentă, mereu sigură pe ea, acceptă cu greu sfaturile celor din jur. Este orgolioasă și nu face decât ceea ce crede ea că este bine. 

CE SPUNE MICHAELA DESPRE ROLUL DIN FRUCTUL OPRIT

“Personajul meu - Sonia Baicu-Popovici - are 26 de ani, o vârstă apropiată de a mea… Un om cu imperfecțiunile lui, este un personaj care pentru mine ar putea fi o provocare, dacă este să mă gândesc la tot parcursul lui, întâmplările prin care trece, toată povestea din spate, familia ei și familia în care va păși în acest serial. Este un personaj interesant, enigmatic”, spune Michaela Prosan. 

„Esti o apariție deosebită, un personaj ce dă un sentiment de respect și de iubire sinceră pentru persoana iubită. Te voi urmări cu mare atenție în viitoarele episoade. Îți prevăd un viitor strălucit!”, „Minunată!”, sunt numai câteva dintre comentariile fanilor pentru actrița Michaela Prosan.

Telespectatorii o vor putea revedea pe actriță în episodul următor al serialului “Fructul oprit”, difuzat miercuri, de la ora 21.00, la Antena 1 şi oricând pe platforma AntenaPlay!

➡️ Urmăreşte online serialul Fructul Oprit pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/yvhWW7

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe