Încă puțin și gata, etapa preselecțiilor este aproape de final. Pe ultima sută de metri, câțiva concurenți își încearcă norocul să treacă mai departe.
Două "veverițe" cu codițe, gemenele Elena și Florentina, au venit să îi încânte pe jurați cu un meniu complet: piept de pui cu fasole verde și tiramisu.
Alex Costea, un tip timid dar talentat în bucătărie, le va găti paste cu legume și somon marinat. La numai nouă ani, Alex se poate lăuda cu o rețetă proprie, fusion, motiv pentru care Prințesa Polonic poate spune "Jos diadema în fața ta!".
Concurenții nu scapă nici acum de remarcile lui Vizante, care se ia de o tânără speranță a bucătăriei pentru simplul fapt că varza ei de Bruxelles este prea mică.
O pitică a reușit să îi convingă cu pizza făcută ca la mama Italia, iar vazra de Bruxelles l-a transformat pe Vizante într-o "fiară".
În final toți au fost norocoși și au mers mai departe, echipele lui Horia și Prințesei Polonic întregindu-se cu încă niște competitori.