De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar.
“Mi-am dat seama că vreau să fiu bucătar în Portugalia, la un hotel de patru stele, pe când spălam vasele. Am tras cu ochiul la bucătarii de acolo. Și m-a impresionat. Spălam cât mai repede vasele, apoi mergeam în bucătărie să văd cum se gătește.''
Momentan lucrează la un restaurant din Londra ca chef de partie. Este fan al formatului Hell’s Kitchen. A avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă.
''În orice bucătărie am lucrat, este presiune enormă. Dar este ușor dacă îți place ce faci.Visul meu este să am o stea Michelin.” spune Tavi.
Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital... Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!...