Antena Căutare

Dorian Popa si Theo Rose fac ”GASHKA MARE” cu Pepe! Cei doi artiști, coprezentatorii show-ului care începe LUNI, 31 iulie, la Antena 1

Din 31 iulie, Pepe va fi gazdă perfectă pentru o super emisiune! Se numește ”Gashka mare” și va fi LIVE, de luni până vineri, între 17.00-19.00, la Antena 1!

Din 31 iulie, Pepe va fi gazdă perfectă pentru o super emisiune! Se numește ”Gashka mare” și va fi LIVE, de luni până vineri, între 17.00-19.00, la Antena 1!

Suprizele se vor ține lanț toată luna august! Două familii sau două găşti de prieteni (3-4 de fiecare parte) se vor “duela” într-o competiţie extrem de haioasă. Probe fizice, quizz şi provocări “pe apă” îi vor pune pe concurenţi în dificultate, dar vor stârni râsete şi vor genera simpatie.

Fiecare familie/gaşcă de prieteni va fi condusă în luptă de un căpitan pe măsură, astfel că lui Pepe li se alături frumoasa Theo Rose și chipeșul Dorian Popa.

Dorian şi Theo vor mai avea o misiune, aceea de a pleca pe litoral sau la munte, în orice loc de vacanţă, pentru a găsi cele mai “cool” subiecte ale verii. Vor fi acei “reporteri speciali” care ne vor aduce materiale inedite, haioase, trăznite, din locurile unde românii îşi petrec vacanţa.

Așadar, ne vedem de luni, 31 iulie, de la 17:00 gata de distracție!

Antena 1 îşi face GASHKA MARE pentru vara asta! Tobogane spectaculoase, piscine și jocuri de vară, într-un super show. H... De luni, de la ora 17:00, Pepe vă aşteaptă cu mic, cu mare în faţa televizoarelor şi la Divertiland! "Gashka mare&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x