Antena Căutare

Antena 1 îşi face GASHKA MARE pentru vara asta! Tobogane spectaculoase, piscine și jocuri de vară, într-un super show. Hai și tu!

Antena 1 îşi face gaşcă mare pentru vara asta! Şi se mută la Divertiland (Militari), unde tobogane spectaculoase, piscine, fântâni arteziene, jocuri de vara te invită la distracţie!

Antena 1 îşi face gaşcă mare pentru vara asta! Şi se mută la Divertiland (Militari), unde tobogane spectaculoase, piscine, fântâni arteziene, jocuri de vara te invită la distracţie! Pepe va fi gazdă perfectă pentru această emisiune zilnică din luna august, în direct, de luni până vineri, între 17.00-19.00.

Două familii sau două găşti de prieteni (3-4 de fiecare parte) se vor “duela” într-o competiţie extrem de haioasă. Probe fizice, quizz şi provocări “pe apă” îi vor pune pe concurenţi în dificultate, dar vor stârni râsete şi vor genera simpatie.

Fiecare familie/gaşcă de prieteni va fi condusă în luptă de un căpitan pe măsură, gata să o susţină în fiecare clipă. Dorian Popa îşi va arată muşchii – la propriu şi la figurat – încercând să învingă tabăra adversă, condusă de simpatică Theo Rose.

Dorian şi Theo vor mai avea o misiune, aceea de a pleca pe litoral sau la munte, în orice loc de vacanţă, pentru a găsi cele mai “cool” subiecte ale verii. Vor fi acei “reporteri speciali” care ne vor aduce materiale inedite, haioase, trăznite, din locurile unde românii îşi petrec vacanţa. Competiţia de la Divertiland cuprinde mai multe probe, toate obiective, probe diferite de la o emisie la altă, astfel încât telespectatorul să aibă mereu parte de ceva nou.

La final de emisie, familia câştigătoare intră în posesia unui premiu. Există, însă, şi un premiu de consolare pentru familia care pierde. Competiţia este presărată cu numere de divertisment, cu invitaţi speciali aduşi de gazdă, dar şi de fiecare căpitan de echipa. Chiar şi căpitanii vor presta artistic, din când în când.

Oamenii obişnuiţi aflaţi în momentul directului la Divertiland pot fi implicaţi într-o proba specială, “proba publicului”. Gazdă, împreună cu cei doi căpitani, aruncă o provocare, iar cei aflaţi acolo încearcă să o ducă la bun sfârşit. Publicul va fi recompensat cu premii.

Finalul fiecărei ediţii aduce o provocare extrem de haioasă şi pentru cei doi căpitani-vedetă. Aşadar, nici ei nu scapă de probele verii…

ATENŢIUNE, NAŢIUNE! Pepe face "GASHKA MARE" la Antena 1. Primele imagini din noul show al verii... Dorian Popa si Theo Rose fac ”GASHKA MARE” cu Pepe! Cei doi artiști, coprezentatorii show-ului care începe LUNI, 31 iuli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x