Antena Căutare

Anca Bejan, autoarea unei cărți de slăbire, și-a propus să fie Gazda Perfectă! Va reuși?

Anca Bejan, jurnalist, este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu, Ionel Trandafir și Travis Silviu Podaru.

Anca Bejan, jurnalist, este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu, Ionel Trandafir și Travis Silviu Podaru.

„Numele meu este Anca Bejan, am 36 de ani, sunt din București și sunt jurnalist, actriță și sunt foarte pasionată de nutriție. În timpul liber, în afară de gătit, îmi place să merg la teatru, să vin la sală, să am grijă de mine și să muncesc cât mai mult pe îmbunătățirea felului în care arăt, felului în care mă simt.”

Anca vrea să își uimească oaspeții cu preparate grecești. Cei patru oaspeții consideră ca aperitivul va fi o salată grecească.

„Avem așteptări de la Anca, s-a tot lăudat că face o mâncare excelentă, că este o gazdă perfectă” , a spus Travis Silviu Podaru.

Anca s-a încadrat în cele 30 de minute, însă nu a reușit să se încadreze în suma de 500 de lei. Din acest motiv a fost nevoită să renunțe la alimente.

MENIUL ZILEI

APERITIV - RĂSFĂȚ GRECESC

FEL PRINCIPAL - CHINA TASTE

DESERT - GUSTUL COPILĂRIEI

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Ce note a primit Travis Silviu Podaru... Gazda Perfectă. Anca Bejan a dat foc la bucătărie. „Ferească Dumnezeu! Nu am ce sa fac!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x