Căutare Live

A dat-o în bară din prima! Ce i-a deranjat pe invitați la supa pregătită de Ștefan Constantin: ”Tu ai pus usturoi în chestia asta?!”

Au ieșit scântei la cina organizată de Ștefan Constantin! Gazda a reușit să își scoată din minți unul dintre invitați, cu alegerile făcute la primul fel.

Cum era vorba cu sarea-n bucate...? Ștefan Constantin a reușit să-l supere pe Tudor. motivul? Supa nu avea sare iar pe masă nu exista nicio solniță!

„Am avut bunăvoința să gust din acea supă, cu toate că nu avea deloc sare. În contextul ăsta, nu era nici sare pe masă, a trebuit să cer. Avea un gust asemănător mâncării ce se servește în spital”, a remarcat Tudor.

Ce au avut de spus invitații despre celelalte feluri pregătite de gazda ediției, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus.

Ștefane, ți-a venit rândul! Cu ce meniu vrea concurentul să își dea gata invitații și să câștige titlul de ”Gazda Perfec... Magdalena Stoica este Gazda Perfectă a săptămânii! A câştigat premiul în valoare de 10.000 de lei!...

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x