Căutare Live

Ștefane, ți-a venit rândul! Cu ce meniu vrea concurentul să își dea gata invitații și să câștige titlul de ”Gazda Perfectă”

a venit rândul celui mai pretențios dintre concurenți să își încerce norocul pentru obținerea titlului de ”Gazda Perfectă”. Oare ce le-a pregătit Ștefan Constantin invitaților săi?

Ștefan Constantin are 40 de ani, locuiește în București și este kinetoterapeut. S-a înscris la ”Gazda Perfectă” pentru a cunoaște oameni noi și a-și ”etala abilitățile de gazdă perfectă”.

„Dacă aș câștiga marele premiu, în primul rând mi-aș plăti întreținerea”, a glumit gazda acestei ediții. „O să îmi invit colegii de concurs la un restaurant, să ne simțim bine împreună.”

MENIUL LUI ȘTEFAN

Iată la ce meniu s-a gândit Ștefan pentru cina din această ediție. La aperitiv, supă de linte; felul principal cuprinde vinete gratinate cu sos de roșii și parmezan, iar desertul vine în forță cu clătite cu gem și profiterol.

Cum s-a descurcat concurentul la cumpărături, în materialul video de mai sus.

Gazda Perfectă, jurizarea. Notele primite de Nsimba Elizabeth Sebastian... A dat-o în bară din prima! Ce i-a deranjat pe invitați la supa pregătită de Ștefan Constantin: ”Tu ai pus usturoi în che...

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ultimele știri
x