Antena Căutare

Aurel Alexandrescu va găti cu gândul la sora lui, pe care o boală cumplită a răpus-o

Gazda Perfectă. Aurel Alexandrescu va da volanul de șofer de șorț în această seară! Concurentul a pregătit un meniu clasic, cu care speră să își convingă invitații că merită titlul „Gazda Perfectă”.

Gazda Perfectă. Aurel Alexandrescu va da volanul de șofer de șorț în această seară! Concurentul a pregătit un meniu clasic, cu care speră să își convingă invitații că merită titlul „Gazda Perfectă”.

A venit rândul lui Aurel Alexandrescu să arate de ce crede el că merită titlul „Gazda Perfectă”. Concurentul are 52 de ani, locuiește în București și este șofer de taxi.

„Viața mea a fost marcată de moartea surorii mele. A avut o tumoră pe creier, a făcut două operații și le-a făcut degeaba...Cea mai mare dorință a mea ar fi ca cei dragi mie să fie sănătoși.

Vreau să particip la Gazda Perfectă pentru că m-am săturat să fiu singur, numai serviciu și casă...am vrut să mai ies cotidianul meu, să fac altceva”, ne-a mărturisit Aurel Alexandrescu.

Vă vine să credeți sau nu, Aurel are o pasiune pentru de gătit încă de când era mic, moștenită de la mama lui: „Îi mai furam din cratițe și din produse, că voiam să fac și eu mâncare.”

Dacă va câștiga „Gazda Perfectă”, Aurel nu va ține banii doar pentru el. O parte din premiu va ajunge la fratele său, care are nevoi de ajutor financiar în această perioadă.

Aurel este, în teorie, pregătit pentru cina din această seară. Meniul este stabilit, mai trebuie doar preparat! La aperitiv, Aurel le va oferi salată de boeuf. La felul principal, concurentul vrea să impresioneze cu ardei umpluți, iar la desert, o plăcintă cu brânză dulce și stafide.

Degeaba a gătit cu „zâmbete și dragoste”. Mihaela Iordache nu a reușit să-și impresioneze musafirii... La așa ceva, nu se aștepta: Mihaela i-a făcut avansuri! Reacția lui Aurel a fost fabuloasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x