Antena Căutare

Gazda Perfectă. Cum a gătit Diana Constantin de la Insula Iubirii: ”Are gust de pâine uitată în sertar”

Gazda Perfectă. Cum gătește Diana Constantin de la Insula Iubirii: ”Are gust de pâine uitată în sertar”

Gazda Perfectă. A început etapa degustării preparatelor pregătite de Diana Constantin, vedeta de la Insula Iubirii. Concurenții i-au găsit imediat câteva minusuri.

Diana Constantin, vedeta de la Insula Iubirii, a reușit să încropească meniul propus, schimbându-l pe alocuri, inventându-l și aducând un plus de originalitate, prin combinarea unor gusturi diametral opuse. Mainoeza însă a făcut-o ea.

”Vinetele nu miroseau ca fiind coapte atunci, am o rezervă cu privire la cum a gătit ea vinetele. Dacă le-a făcut ea sau dacă le-a luat gata coapte și curățate”, a declarat Anca Mihăilescu, invitata Dianei la masă.

”Asta nu e pâine prăjită, parcă e pâine uitată în sertar”, a ținut să precizeze Cristian Pascalău, unul dintre invitați.

”Nu este normal să ai la masă vinete pe niște bucățele mici de pâine care mai sunt și umede. Ea spunea că sunt prăjite. Nu, erau poate putrezite, nu prăjite”, a continuat să precizeze și Ioana Popescu.

Una peste alta, Diana Constantin a avut și un feedback pozitiv: ”Am mâncat mai rele (n.red. vinete), dar mai bune, nu!”, a declarat un alt invitat Florin Vasilescu.

Urmăriți momentul Dianei Constantin de la Gazda Perfectă, mai sus!

Gazda Perfectă. Drama neștiută a Dianei Constantin de la Insula Iubirii: ”Tot timpul l-am căutat pe tata în bărbatul de ... Gazda Perfectă, momentul jurizării. Notele primite de Diana Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x