Antena Căutare

Gazda Perfectă. Degustarea. Cine nu mănâncă legumele congelate: ”E fix problema lor!”

Gazda Perfectă. Degustarea preparatelor pregătite de Magdalena Stoica. Cine nu mănâncă legumele congelate

A început etapa degustării preparatelor pregătite de Magdalena Stoica la cu mare emoție, la ”Gazda Perfectă”. Părerile concurenților sunt, ca de fiecare dată împărțite. În timp ce Elena Antohi nu dorește să guste vinetele, deoarece a dezvoltat o alergie la ele, Ștefan Constantin și Nsimba Elizabeth Sebastian nu dorește să guste din legumele congelate.

Cum a reacționat gazda zilei?

”Faptul că Ștefan și Elizabeth nu mănâncă legume congelate e fix problema lor. Meniurile astea așa se fac. De aceea există legume congelate, ca să le folosim. Și până la urmă, ele sunt sănătoase”, este de părere gazda Magdalena Stoica.

Pe lângă nemulțumiri, la ediția de astăzi nu au lipsit și ”săgețile” pe care Tudor Cristian Gongu și Ștefan Constantin și le-au trimis reciproc, mai ceva ca sarea și piperul.

”Cred că Ștefan are un comportament asemenea unui copil răsfățat și nu cred că este o persoană pe care să te bazezi într-o activitate serioasă”, crede Tudor Cristian Gongu.

În rest.... ”carnea a fost bună: aș fi dorit un piept de pui în loc de pulpă”, a încheiat Ștefan Constantin pledoaria despre degustarea zilei de miercuri.

Citește și:

Magdalena Stoica, Gazda Perfectă. Ce meniu le propune invitaţilor

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Ce note a primit Magdalena Stoica de la invitați

Magdalena Stoica, Gazda Perfectă. Ce meniu le propune invitaţilor... Gazda Perfectă, momentul jurizării. Ce note a primit Magdalena Stoica de la invitați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x