Antena Căutare

Gazda Perfectă. Degustarea. Invitații aruncă săgeţi din toate părţile: ”Mizilc este un termen turcesc, nu românesc”

Gazda Perfectă. Degustarea preparatelor pregătite de Tudor Cristian Gongu. Invitații arunca săgeţi din toate părţile

A început etapa degustării preparatelor pregătite de Tudor Cristian Gongu pentru invitații săi: Nsimba Elizabeth Sebastian, Elena Antohi, Magdalena Stoica și Ștefan Constantin.

Încă de la început, invitații nu au părut foarte conviși de preparatele lui Tudor Cristian Gongu, susținând că însuși tema aleasă a cinei, una tradițional românească, împrumută din tradiția altor popoare: ”Mizilic este un termen turcesc, nu are nimic în comun cu tema aleasă”, crede Magdalena Stoica.

Pe de altă parte, nici aperitivul pregătit de gazda zilei nu a dat-o pe spate: ”Aperitivul nu mi s-a părut interesant, nu afost gustos, crema de brânză a fost banală”, a replicat Magdalena Stoica.

Deși a încercat să le ofere invitaților săi momente de destinere, precum muzică sau un joc de cultură generală, rezultatul nu a fost, se pare, pe măsura așteptărilor celor patru invitați.

Tudor Cristian Gongu, Gazda Perfectă. Ce meniu le propune invitaţilor!... Gazda Perfectă, momentul jurizării. Notele primite de Tudor Cristian Gongu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x