Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Gazda Perfectă

Gazda Perfectă. Degustarea. Piperul, problema din farfuria lui Ștefan Constantin

Elena Antohi, croitoreasă, este Gazda Zilei, pentru Nsimba Elizabeth Sebastian, Tudor Cristian Gongu, Magdalena Stoica și Ștefan Constantin. A început etapa degustării preparatelor pregătite de Elena Antohi, iar piperul din bucate a fost principala problemă a unuia dintre concurenți, și anume,  Ștefan Constantin.

Elena Antohi, croitoreasă, este Gazda Zilei, pentru Nsimba Elizabeth Sebastian, Tudor Cristian Gongu, Magdalena Stoica și Ștefan Constantin. A început etapa degustării preparatelor pregătite de Elena Antohi, iar piperul din bucate a fost principala problemă a unuia dintre concurenți, și anume, Ștefan Constantin.

”Piperul îmi dă energie și eu fac zeci de ture. Fac 500 de flotări. Sosul gorgonzola mi se pare că arată destul de dubios, mai ales când acoperă bucata de cane”, s-a plâns invitatul Elenei Antohi.

Nu aceeași părere a avut-o însă și Tudor Cristian Gongu care a apreciat în mod pozitiv felul principal pregătit de Elena Antohi.

”E un gust minunat, chiar fără să gust carnea”, a declarat acesta.

Totuși, pentru ca felicitările să fie complete, mai era nevoie de un ... element secret: tăria, care, din punctul de vedere al lui Tudor Cristian Gongu lipsește cu desăvârșire:

”Nu a existat tărie, orice masă românească începe cu un pahar de tărie”, a precizat invitatul.

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU