Antena Căutare

Mihaela Iordache trăiește pentru muzică. Cu ce preparate vrea concurenta să își dea gata invitații

O nouă săptămână, o nouă serie de concernti ce se bat pentru titlul de „Gazda Perfectă”! Prima care sparge gheața este Mihaela Iordache, care speră ca meniul ales de ea să fie placul celorlalți concurenți: Aurel Alexandrescu, Adrian Neagoe, Simionică Laura și Geta Bumbaru!

O nouă săptămână, o nouă serie de concernti ce se bat pentru titlul de „Gazda Perfectă”! Prima care sparge gheața este Mihaela Iordache, care speră ca meniul ales de ea să fie placul celorlalți concurenți: Aurel Alexandrescu, Adrian Neagoe, Simionică Laura și Geta Bumbaru!

Mihaela Iordache este mamă și artistă! Concurenta mărturisește că nu își poate închipui viaa fără muzică: „Iubesc muzica foarte mult. Totul din mine e o muzică!”

Cât despre participarea la emisiunea „Gazda Perfectă”, se pare că Mihaela a fost ghidată de curiozitate.

„Am vrut să îmi încerc norocul, să văd dacă sunt o bună gospodină și o gazdă perfectă.”

Mihaela le promite invitaților ei un aperitiv rece în cinci acte: bruschete cu roșii, bruschete cu somon și avocado, salată de vinete, icre și ciuperci cu maioneză, iar la felul întâi, o ciorbă de perișoare. Felul principal este construit din două preparate: clătite umplute cu carne de pui și tagliatele cu ciuperci. Desertul va fi simplu: înghețată!

Cum s-a descurcat concurenta la cumpărături, în materialul video de mai sus!

Tina este Gazda Perfectă. Concurenta a câștigat cei 10 mii de lei... „Mi-e și rușine să-i spun!” Invitații Mihaelei Iordache nu știu cum să plece mai repede! Ce detaliu a omis concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x