Hmm, meniul propus de Camelia Mantu, concurenta care sparge gheața în prima ediție a emisiunii „Gazda Perfectă”, nu a fost tocmai de placul celorlalți concurenți! Oare ce nu le-a plăcut viitorilor musafiri?
Camelia Mantu, prima concurentă care își va asuma rolul de gazdă perfectă, va deschide seara cu o delicioasă supă cremă de ciuperci. Felul principal este compus din două ingredinte cheie - somon la cuptor și legume, iar la desert își va încânta musafirii cu un tort din blat de biscuiți și cremă de iaurt.
Pe cât de entuziasmată este Camelia Mantu, pe atât de dezamăgiți par ceilalți concurenți de preparatele pe care ea le-a ales pentru prima cină a emisiunii „Gazda Perfectă”.
„Din cele trei sortimente de mâncare, somonul este cel care strălucește, iar celelalte fac parte dintr-o masă pe care o faci pentru tine, nu pentru persoane necunoscute care îți vin la masă”, a spus Mihaela Răducanu