Antena Căutare

Notele ce au detonat o cină explozivă! Camelia a fost nemiloasă la momentul jurizării! Ce punctaj a obținut Ana Casapu?

Gadza Perfectă. Episod 2. A pornit la drum cu cele mai bune intenții, însă cina organizată de Ana Casapu s-a transformat, rapid, într-un dezastru. Ce note a primit concurenta de la pretențioșii ei invitați?

Gadza Perfectă. Episod 2. A pornit la drum cu cele mai bune intenții, însă cina organizată de Ana Casapu s-a transformat, rapid, într-un dezastru. Ce note a primit concurenta de la pretențioșii ei invitați?

„Gazdă perfectă înseamnă un mediu foarte plăcut, înseamnă o mâncare foarte bună”, spunea Ana Casapu, la începutul celei de-a doua ediții a emisiunii „Gazda Perfectă”.

Ana Casapu a deschis seara cu o salată de icre asortată. La felul principal, a servit mușchi de vită cu orez și salată, iar la final, a încercat să-i îndulcească pe invitați cu tiramisu din fructe de pădure.

Misiune contr-cronometru! Gazda acestei ediții, a avut doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniul propus invitaților! Oare cum s-a descurcat?

Conspirație sau sabotaj? Pastele cu somon, piesa de rezistență a cinei din a doua ediție a emisiunii „Gazda Perfectă” au fost de nemâncat! Jan a fost primul care a observat că ceva era în neregulă cu felul principal, spunând că preparatul era atât de sărat, încât i-a fost teamă să nu i se facă rău.

În ciuda tuturor comentariilor răutăcioase, Ana Casapu a fost de neclintit: „Pastele nu sunt deloc sărate, poate somonul este!”

Însă jurizarea a fost plină de surprize! Ce note a primit Ana Casapu, puteți afla, din materialul video de mai sus!

Abia s-au putut atinge de felul principal! Sarea a creat haos la cina găzduită de Ana Casapu: „Cred că am fost sabotată!... Jan e entuziasmat să fie gazda serii, dar meniul propus de el pare să fie, din start, un rateu: „Așa ceva nu merge pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x