Antena Căutare

Gazda cu părul de foc, Geta Bumbaru, își va încânta musafirii cu un meniu tipic dobrogean

Gazda Perfectă. Geta Bumbaru se pregătește să își „înfrunte” invitații, ca gazdă a cinei cu numărul trei. Concurenta recunoaște că nu este cea mai iscusită bucătăreasă, dar speră ca meniul ales să îi asigure un loc fruntaș în clasamentul final.

Gazda Perfectă. Geta Bumbaru se pregătește să își „înfrunte” invitații, ca gazdă a cinei cu numărul trei. Concurenta recunoaște că nu este cea mai iscusită bucătăreasă, dar speră ca meniul ales să îi asigure un loc fruntaș în clasamentul final.

O prezență plăcută, cu accente enigmatice. Este talentată, crede în tot ce face și consideră că, în viață, ai întotdeauna ceva de învățat. Geta Bumbaru, gazda ediției de astăzi, are 35 de ani, s-a născut în Tulcea și este make-up artist. Cariera a dus-o departe de România, pentru mai mulți ani. Geta a locuit șase ani în Dubai, unde a avut parte de o sumedenie de experiene noi, ce au format-o ca om și ca profesionist.

Cum i-a venit ideea să participe la „Gazda Perfectă”?

„Vreau să particip la Gazda Perfectă pentru că mi se pare o provocare. Îmi place să gătesc, dar nu sunt o bucătăreasă iscusită. Îmi place să combin gusturi, culori...după părerea mea, bucătăria este o artă”, a explicat concurenta.

Concurenta este convinsă că secretul succesului la „Gazda Perfectă” este în detalii.

„Sunt foarte multe lucruri care fac diferența. În special detaliile, felul în care îi primești pe oameni, cum te comporți cu ei, energia pe care le-o dai și cum îi faci să se simtă atunci când vin în casa ta.”

Așa cum am menționat mai sus, Geta este născută în Tulcea. Așadar, meniul ales de ea nu este deloc suprinzător. La aperitiv, un platou dobrogean, iar la felul principal vom avea rasol de pește. Cina se va încheia cu o plăcintă...dobrogeană!

Cina s-a încheiat cu o porție zdravănă de nervi și supărare! Ce note a primit Adrian Neagoe de la ceilalți concurenți... Sigur nu asta și-a dorit Geta să fie reacția invitaților, în momentul degustării aperitivului! Adrian: „M-am simțit jign...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x