Antena Căutare

Hip hop și rețete delicioase la Gazda perfectă! Ce meniu a pregătit Cristian invitaților săi

Cristian Paşcălău este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Florin Vasilescu, Ioana Popescu și Anca Mihailescu. Iată ce meniu le propune invitaţilor artistul.

Cristian Paşcălău este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Florin Vasilescu, Ioana Popescu și Anca Mihailescu. Iată ce meniu le propune invitaţilor artistul.

Cristian este producător muzical și cântăreț, mare pasionat de hip hop. Spune că s-a înscris la Gazda perfectă ca să arate fanilor cum este el în viața de zi cu zi.

„Nu consider că sunt o gazdă bună, consider că sunt o gază imperfectă. Mă voi strădui să mă încadrez în niște tipare. Dacă aș câștiga cei 10.000 de lei aș pleca într-o excursie, cu soția și fetița (...) Cea mai mare realizare a mea este fetița mea, de șase ani. După acest lucru cred că este faptul că m-am apucat de muzică”, a mărturisit concurentul de la Gazda perfectă.

Ce meniu a pregătit Cristian Pașcălău? Un aperitiv rece, format din bruschete cu somon, mușchi file și brânză cu castraveți și roșii. Felul principal aduce în farfuriile invitaților niște paste cu pui în sos alb și parmezan, iar la desert concurentul va servi clătite cu cremă de ciocolată, dulceață și înghețată!

În ce măsură se va descurca în bucătărie gazda Cristian? Rămâne de văzut!

Ea chiar e Gazda Perfectă! Ioana Popescu îi ghiceşte în palmă Dianei de la "Insula Iubirii"... Degustare cu scandal în casa lui Cristian! Diana de la Insula Iubirii a făcut show: „La mine acolo la țară...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x