Antena Căutare

Wow! Meniul ales de Adrian Neagoe, IT-istul grupului, i-a lăsat pe concurenți fără cuvinte

Gazda Perfectă. Adrian Neagoe, omul de la IT, este gata să demonstreze, matematic, că merită titlul de „Gazda Perfectă”. Cu ce preparate speră el să ia fața concurenței?

Gazda Perfectă. Adrian Neagoe, omul de la IT, este gata să demonstreze, matematic, că merită titlul de „Gazda Perfectă”. Cu ce preparate speră el să ia fața concurenței?

Adrian vede uneori lumea în algoritmi, dar se adaptează rapid oricărei situații. IT-istul are 29 de ani, nu este căsătorit și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, cu care are și doi copii, pe care îi consieră cea mai importantă realizare a vieții sale.

Dar cum a ajuns „tipul de la IT” să participe la o emisiune precum „Gazda Perfectă”?

„Iubita mea m-a încurajat să particip, fiindcă ne uitam împreună la emisiuni culinare și ea a crezut că aș avea ceva de spus”, a explicat concurentul.

Gazda acestei ediții a mărturist că își dorește să câștige titlul „Gazda Perfectă”. Cei 10.000 de lei se vor duce pe cadouri pentru cei dragi și o vacanță cu iubita sa.

Ca să nu mai existe niciun dubiu legat de intențiile sale, iată meniul ales de Adrian Neagoe!

Un aperitiv exotic: cannoli cu cremă de mazăre, tartar exotic și cuib cu dovleac și ghimbir. La felul întâi, tagliatelle al nero di sepia (cu cerneală de sepie), iar felul doi va fi pește cu parmezan. LA desert, vom avea tiramisu cu fistic.

„Oau! Oau! Oau! Se pricepe el la așa ceva?!”, a spus, surprinsă, Miahela Iordache, gazda primei cine.

A venit momentul jurizării! Ce note i-au dat concurenții lui Aurel Alexandrescu, gazda serii?... Aperitivul a fost „demențial”, dar Adrian Neagoe a omis un detaliu important, taxat imediat de musafiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x