Antena Căutare

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Ce note a primit Elena Antohi

Adriana Preda, economist, este Gazdă Zilei, pentru Nsimba Elizabeth Sebastian, Tudor Cristian Gongu, Magdalena Stoica și Ștefan Constantin.

Adriana Preda, economist, este Gazdă Zilei, pentru Nsimba Elizabeth Sebastian, Tudor Cristian Gongu, Magdalena Stoica și Ștefan Constantin.

Momentul mult așteptat de Elena Antohi a sosit, și anume jurizarea! Este ea oare ”Gazda perfectă”? În ciuda eforturilor sale, juriul a deliberat:

”Nota 7” a deliberat Tudor Cristian Gongu, care a dat o notă mare în ciuda ”lipsurilor” găsite la fața locului, și anume ”tăria”!.

”Mi-a plăcut foarte mult cum ne-a primit, mâncarea pe jumătate. Nu mi-a plăcut faptul că a lipsit foarte mult dintre noi”, a argumentat Nsimba Elizabeth Sebastian, care i-a acordat gazdei nota 6.

”A lipsit cam mult de la masă, iar la sosul de gorgonzola i-ar mai fi trebuit o salată de varză” a precizat Magdalena Stoica, care i-a acordat însă nota 8.

Gazda Perfectă. Degustarea. Piperul, problema din farfuria lui Ștefan Constantin... Tudor Cristian Gongu, Gazda Perfectă. Ce meniu le propune invitaţilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x