Antena Căutare

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Ce note a primit Travis Silviu Podaru

Travis Silviu Podaru, organizator evenimente, este "Gazda Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu, Ionel Trandafir.

Travis Silviu Podaru, organizator evenimente, este "Gazda Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu, Ionel Trandafir.

„Desertul, nimic de spus, aș fi dorit o clătită întreagă. Totul a fost minuscul, pentru niște domnișoare care urmează să participe la nu știu ce concurs de frumusețe.” , a comentat Ionel Trandafir.

Anca se declară mulțumită de Travis, îl consideră o gazdă bună pentru că a știut cum să cânte în strună tuturor. „Mi-a plăcut foarte mult de el că s-a implicat, l-am văzut că se tot ștergea. Exact asta cred eu că trebuie să fie o gazdă perfectă, să fie foarte preocupat de ce își doresc invitații.Travis știe să se comporte cu invitații lui.”

Travis, gazda din aceasta zi a primit o notă de nouă și trei note de șase. În total a strâns 27 de puncte.

Emoții mari! Va fi Travis Silviu Podaru "Gazdă Perfectă" sau se va lasă cu reproșuri... Anca Bejan, autoarea unei cărți de slăbire, și-a propus să fie Gazda Perfectă! Va reuși?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x