Antena Căutare

Jurizarea lui Meriem Vizitiu, Gazdă Perfectă, de către invitați! Ce punctaj va obține?

Meriem Vizitiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Meriem Vizitiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Meriem a făcut o impresie bună și după aducerea preparatelor, iar atmosfera s-a păstrat la fel de prietenoasă și caldă, așa cum este și gazda.

Desertul ei le-a adus aminte de copilărie, drept urmare, concurenții au început să deapănă amintiri. Acest lucru i-a adus încă o bilă albă lui Meriem.

La momentul jurizării, Cristina Mateescu i-a oferit lui Meriem nota 6, din cauza osului de pește care a deranjat-o și care i-a oferit o stare proastă, însă pe aceasta a mai afectat-o și modul cum Meriem a aranjat masa. Aceasta punând cuțitul cu tăiușul în exterior și faptul că lingura care era prezentă a indus-o în eroare.

Nota lui Marius este 7, notă pe care i-o oferă din cauza osului de pește și a sosului care nu ar fi trebuit să existe. Tina i-a oferit lui Meriem nota 6, însă media este ridicată de Robert, care i-a oferit nota 8.

În total, Meriem are o medie de 27 de puncte.

Gazdă Perfectă. Meriem i-a impresionat pe invitați... Marius Gheroghiu, gazdă zilei, a ales să pregătească pentru invitați o cină... ayurvedica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x