Antena Căutare

Marius Gheroghiu, gazdă zilei, a ales să pregătească pentru invitați o cină... ayurvedica!

Marius Gheroghiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Meriem Vizitiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Marius Gheroghiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Meriem Vizitiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Meniul din aceasta seară pregătit de Marius va avea la aperitiv salată personalizată de legume vesele, salată gunas, la felul 1 va servi supă cremă de legume plină de zâmbet, la felul 2 avem piure shamanic cu ciuperci și legume bronzate în ulei, iar la desert va avea înghețată spirituală și clătite dulci ale despărțirii.

Deși meniul are un ton care se dorește a emoționa concurenții, Marius trebuie să demonstreze că se pricepe și la gătit, însă nu înainte de a merge la cumpărături, unde, în 30 de minute trebuie să cumpere tot ce are nevoi și să se încadreze în 500 de lei.

Jurizarea lui Meriem Vizitiu, Gazdă Perfectă, de către invitați! Ce punctaj va obține?... Gazdă Perfectă. Marius Gheroghiu le-a pregătit o farsă invitaților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x