Guess my age | Ghiceste varsta

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

”Emisunea se cheamă GHICEȘTE VÂRSTA, am ghicit-o! De asta am venit”. În runda finala soții Savin stau în fața unei frumuseți, Lebăda Neagră! Intuiesc bine și pleacă acasă cu 13.000 de lei!

 

În runda finală de la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, soții Savin au ghicit vârsta reală a invitatei. În runda finala soții Savin au stat în fața unei frumuseți, Lebăda Neagră! Au intuit bine și pleacă acasă cu 13.000 de lei!

Ea are 32 de ani și este hair-stilist. El, tot 32 de ani, și este maseur. Sunt împreună de 13 ani și au o fetiță, Erika Maria, de 7 ani. Spun că sunt un cuplu nebun, diferit, deschis la minte. Chiar dacă în 70 % din cazuri se contrazic, reușesc într-un final să se pună de acord.

Pentru a ghici vârstele oamenilor, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, ei s-au canalizat pe analizarea mâinilor, a ridurilor, fizionomiilor, expresivității și a vestimentației persoanelor care vor veni în fața lor.

 Cu banii pe care i-au câștigat, Cătălina și Cosmin vor să-și deschidă împreună un salon, care să implice activitățile lor, masaj și hair-styling.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI