Antena Căutare

Laura și Veronica au plecat fără niciun ban, dar cu zâmbetul pe buze de la "Guess my age - Ghicește vârsta": "Măcar ne-am distrat!"

Laura (29 de ani) și Veronica (35 de ani), două bune prietene, au venit la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, dornice să câștige cei 100.000 de lei puși în joc. Dar nu le-a ieșit!

Laura (29 de ani) și Veronica (35 de ani), două bune prietene, au venit la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, dornice să câștige cei 100.000 de lei puși în joc. Dar nu le-a ieșit!

Deși au ajuns în runda finala cu o sumă frumușică, cele două n-au reușit să ghicească vârsta ultimului personaj, nici din a patra încercare.

Cu toate acestea, cele două prietene si-au păstrat zâmbetul pe buze și au mărturisit că pleacă fără premiu, dar cu amintiri frumoase de la participarea la emisiunea prezentată de Dan Negru.

Ții minte piesa "Barbie Girl" a trupei Aqua? Aia-i vârsta! Laura și Veronica sunt pe punctul de a-și îndeplini... Soții Cristina și Marian Niță, din Călimănești, vor să plece în Thailanda, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x