Antena Căutare

S-au jucat cu vârstele în cel mai frumos scop! Răducioiu, Drăgulescu și Moroșanu au obținut peste 7000 de euro pentru copiii dintr-un lot de gimnastică!

Runda finală la "Guess My Age – Ghicește vârsta"! Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu trebuie să-i ghicească vârsta unei mirese

Runda finală la "Guess My Age – Ghicește vârsta"! Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu trebuie să-i ghicească vârsta unei mirese.

Cei trei mari sportivi s-au aflat în postura de concurenți și au fost puși în situația de a ghici cu exactitate vârsta persoanelor care vor apărea în fața lor. Totul pentru o cauză nobilă, căci banii pe care îi vor câștiga îi vor dona copiilor dintr-un lot de gimnastică.

“Sunt copii care practică gimnastica, multimedaliați. În seara aceasta, vom lupta pentru ei!”, spune Marian Drăgulescu. “Cel mai greu meci pe care-l jucăm e acesta!”, adaugă Florin Răducioiu.

Ei bine, pentru copii, cei trei reușesc să obțină suma de 7250 de euro!

Fir-ați ai dracului de ani! Runda bonus la “Guess My Age – Ghicește vârsta”! Câţi ani are nea Marin?... Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu și Marian Drăgulescu au câștigat 7.250 de euro, pentru viitorii mari campioni la gimn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x